21grams Logo 21grams
search

Generation Z - Opnå højere engagement med en direct mail kampagne

Generation Z er unge mennesker født mellem 1996-2015. De er født ind i den digitale tidsalder og kender ikke en verden uden internettet.

Til trods for deres 24/7 tilstedeværelse online, viser en undersøgelse fra Royal Mail Marketreach, at Generation Z er langt mere tilbøjelig til at engagere sig i en fysisk direct mail kampagne, end en online direct mail kampagne. Rapporten viser at den fysiske kampagne fører til et højere salg og interaktion fra modtageren, end en online kampagne.

Samlet set fandt rapporten, at 35% af kampagnerne der også benyttede fysiske direct mail kampagner, havde en større ROI sammenlignet med det britiske gennemsnit på tværs af andre DM-kampagner. Årsagen til dette, er iflg. rapporten det fysiske element af kampagnen, da dette fanger både sensorisk og mental opmærksomhed hos modtageren, med en gennemsnitlig engagementsrate på 95 %.

Som en følge heraf kan effekten af en fysisk direct mail kampagne, i den stadig mere digital verden, være en fordel for jer og jeres kunder.

Som markedsledende, med et erfarent salgsteam, står vi hos Europe Post vi klar til at hjælpe jer med råd og vejledning til, hvordan I kan nå jeres kunder med direct mail kampagner distribueret til hele verden.

Vil du have os til at kontakte dig?

Efterlad dine kontaktoplysninger her